Συστατικά:

Aqua. Disodium PEG-5-sodium laureth sulfosuccinate laurylcitrate sulfate. Cocamidopropyl betaine. Acrylates / C10-30 alkyl acrylates crosspolymer. Phytosphingosine-cetyl alcohol Ceteareth-25-glycerin. Glycyrrhizinic acid. Lactic acid. Sodium methylparaben. Quaternium 15. Parfum

Συστατικά:

Propylene glycol. Aqua. Polysorbate 80. Glycyrrhizinic acid

Όχι πια άλλες μολύνσεις από HPV

To GLIZIGEN είναι μία εναλλακτική θεραπεία για πολλούς ασθενείς με λοίμωξη από επιχείλιο ή και γεννητικό έρπητα (ερπητική αιδοιοκολπίτιδα, ερπητική βαλανοποσθίτιδα) υποτροπιάζοντα απλό έρπητα, έρπητα ζωστήρα, οξυτενή κονδυλώματα και κοινές μυρμηκίες.
Η ανοχή στο GLIZIGEN είναι εξαιρετική, χωρίς ερεθισμό ή οποιοδήποτε είδος ανεπιθύμητων ενεργειών. Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη και απόλυτα συμβατή με κάθε συστηματική αγωγή που παίρνει ο ασθενής.
Η χρήση του GLIZIGEN είναι αποτελεσματική στη θεραπεία των εξωτερικών γεννητικών κονδυλωμάτων ειδικά αν δεν έχουν προηγουμένως θεραπευτεί.
Άριστη ανοχή και παντελής απουσία ανεπιθύμητων ενεργειών
Το GLIZIGEN είναι απόλυτα συμβατό με την εφαρμογή λοιπών συμβατικών θεραπειών. Δεν προκαλεί ερεθισμό και χάρη στη σύστασή του από φυσικά συστατικά δεν προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες.

Προειδοποιήσεις

Για τοπική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Κρατήστε το προϊόν μακρυά από τα παιδιά.