Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Φέτος απολαύστε ξένοιαστα τον ήλιο με αντιηλιακή προστασία από τη MEDISEI

 Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ απο τη medisei 
Αντιηλιακο stick και κρέμα για στοχευμένη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία των ευαίσθητων περιοχών του προσώπου όπως χείλη , γύρω από τα μάτια , μύτη. Ιδιαίτερα κατάλληλο για τις υπαίθριες δραστηριότητες.

 

Σταθερή και παρατεταμένη ηλιοπροστασία με προσθήκη Βιταμίνης Ε για την προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες, Panthenol και Hyaluronic Acid που προσφέρουν στην επιδερμίδα του προσώπου βαθιά ενυδάτωση και ανάπλαση.

 

Tα προϊόντα της medisei  στην πολύ φιλική πρός το δέρμα σύνθεση τους περιέχουν:

ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ: Η πιο γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες στο δέρμα Βιταμίνη. Εισχωρεί βαθιά στην επιδερμίδα και προσφέρει ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προάγει την ανανέωση των κυττάρων.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ : Το ισχυρότερο ενυδατικό μέσο. Παραμένει στην επιφάνεια του δέρματος συγκρατώντας πολλαπλάσια του βάρους του υγρασία, την οποία διοχετεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην επιδερμίδα διατηρώντας την απόλυτα ενυδατωμένη, λεία και απαλή.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε : Η αντιοξειδωτική της δράση καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, που είναι υπεύθυνες για βλάβες των κυττάρων, που οδηγούν στην πρόωρη γήρανση του δέρματος.